Anarquisme i Feminismes. Jornades «Introducció a l’Anarquisme».

  • Dissabte 11 de novembre de 2023.
  • 11.30h.
  • A càrrec de la Mireia Redondo.

Anarquisme i Feminismes

Hi ha diverses connexions entre el feminisme de base i arrel i l’anarquisme.
Totes les bases de pensament i acció de l’anarquisme i del feminisme autònom parlen de qüestionar la jerarquia, el poder i el sistema. Posen cap per avall els rols, estereotips i la història. Ens parlen d’agència, autonomia i autogestió.
Veurem com totes i cada una de les propostes d’ètica, organització comunitària, conceptes, estratègia, acció, des de la difusió de les idees fins a l’autodefensa, tenen més punts en comú que diferències.
L’un sense l’altre no poden esdevenir.

Amb la Mireia Redondo, companya anarcofeminista, autora dels llibres «Tal com raja: reflexions anarcofeministes» (recopilatori d’articles) i «Defensant l’autodefensa. Mètode de denúncia de les agressions dins dels nostres espais».

Dins del cicle “Jornades d’Introducció a l’Anarquisme”, un seguit de formacions que ofereixin a les integrants i sòcies de la biblioteca eines per al debat i l’acció social i política, però també siguin adequades per l’apropament de tota aquella persona què vulgui conèixer els diferents debats, propostes i posicionaments que conformen el pensament llibertari.

Entradas relacionadas