1er Recull de relats, en honor a «Soledad Estorach Esterri»

Cartell convocatòria

El maig de 2023 vam decidir convocar un certamen literari amb la idea de fomentar l’escriptura i a través d’ella, pensar el món utòpic o distòpic en el que vivim o viurem.

El març del 2024 hem publicat el llibre amb els 15 relats participants del certamen literari. També s’inclou una breu biografia de la baterrenca Soledad Estorach, a qui vam voler dedicar el certamen, recollint i visibilitzant ponentines que han participat del moviment llibertari. A la contraportada hi ha un article escrit per Soledad al diari Acràcia, l’òrgan de la CNT-FAI de Lleida.

El llibre es va presentar el 15 de març de 2024 en una vetllada literària.

Volem agrair la seva participació a totes les escriptores i el suport rebut per part d’altres persones:

  • Al Thor Sanabria per les il·lustracions: la portada del recull de relats i la imatge interior de la Soledad (@thorsana https://www.instagram.com/thorsana/)
  • A la Leti Fabre per la imatge i els cartells de la convocatòria.
  • A la Laura Lascorz i a la Meritxell Mir per les correccions.
  • Al Sergi i l’Arnau per la maquetació.

El llibre es pot comprar per 7€ a la seu de la Biblioteca Anarquista Maria Rius de Lleida (c/Corts Catalanes 79) i també en parades de llibres i difusió que muntem amb la biblioteca.

Hem imprès el llibre als tallers de l’Editorial Bauma: https://www.baumatallereditorial.org/

Podeu trobar les bases de la convocatòria en aquesta pàgina que hem elaborat especialment: https://bibliotecamariarius.org/recull-de-relats-soledad-estorach

També hem volgut ampliar la biografia de la Soledad Estorach. La podeu llegir a: https://bibliotecamariarius.org/soledad-estorach-esterri/

 

GALERIA D’IMATGES