Presentació del llibre «Món de bojos»


Detalles de Evento


Presentació del llibre «Món de Bojos» de Micha Frazer-Carroll amb la participació d’Elisenda Tuneu, supervivent de la psiquiatria

🗓 Divendres 31 de maig
🕐 A partir de les 18h
📍 Biblioteca Anarquista Maria RIus (C/Corts Catalanes, 79 Lleida)

Tindrem exemplars del llibre per qui el vulgui comprar.

La salut mental és una qüestió política, però sovint en parlem com d’un afer personal. Com està connectada l’actual crisi de salut mental amb el capitalisme, el racisme i altres temes socials? En un món diferent, com podríem transformar les maneres com pensem sobre salut mental, diagnosi i tractament?

Aquestes són algunes de les grans preguntes que es fa Micha Frazer-Carroll mentre revela com la salut mental és una qüestió política urgent que necessita una comprensió més profunda més enllà de les campanyes de sensibilització d’avui dia.

L’autora explora la història dels asils i la psiquiatria; la relació entre la justícia de la discapacitat, l’alliberament queer i la salut mental; l’art i la creativitat; les presons i l’abolició, i models alternatius de cura. Món de bojos és un antídot radical i optimista a la patologització, el control i la vigilància de la imaginació.

https://www.tigredepaper.cat/ca/cataleg/mon-de-bojos